Mijn blog-leven verandert

Sinds begin deze week ben ik (ook) blogger op de climategate.nl website met een artikel over de circulaire economie. Dat betekent dat ik minder tijd heb om hier te bloggen. Ook zal het onderdeel ‘climate and energy’ op deze blog dus wel niet erg lijvig worden 🙂 Toch is mijn plan nog steeds daar een korte samenvatting te geven van wat er aan de hand is.

Er is veel aan de hand, zoals deze week in Duitsland bleek. Het UBA (officiele milieu instituut van de Duitse overheid) heeft een brochure uitgegeven waarin ze aangeeft dat de aarde opwarmt door de mens. Dat is niets nieuws, maar ze zegt daarin ook dat andere meningen dus fout en ongewenst zijn. De brochure bevat zelfs een lijst van (zeer respectabele !) wetenschappers en wetenschapsjournalisten (zie de video van Michael Miersch bijvoorbeeld) die een andere mening hebben. Tot zover vrijheid van meningsuiting, de aarde is weer plat. Galilei zal zich in zijn graf omdraaien. Het ‘debat’ over klimaat, waar ons zeer kostbare energiebeleid helaas aan gekoppeld is, wordt met allerlei middelen de kop ingedrukt, zie ook hier (daarin vindt u ook de links naar de UBA brochure). Maar het blijft wel boeiend zo, met een black-list en inmiddels een rechtszaak tegen de Duitse Milieu-minister!

Een volgend kort blogje op climategate is onderweg. Hou climategate.nl in de gaten, dat doe ik ook al lang met veel plezier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

The Risk-Monger

Let's examine hard decisions!

TV Olen

U hoeft dit niet te lezen.

eunmask

WE REVEAL WHAT THE EU AND THE MEDIA TRY TO CONCEAL

JunkScience.com

All the junk that’s fit to debunk.

NOT A LOT OF PEOPLE KNOW THAT

“We do not believe any group of men adequate enough or wise enough to operate without scrutiny or without criticism. We know that the only way to avoid error is to detect it, that the only way to detect it is to be free to inquire. We know that in secrecy error undetected will flourish and subvert”. - J Robert Oppenheimer.

straffe madammen

maakt vrouwen zichtbaar in de media, op congrespodia en in bedrijven

Climate of Sophistry

Climate science is sophistry...i.e., BS.

%d bloggers liken dit: